sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Jerkkimiehet muutoksen edessä.

Mikä ajoi jerkkimiehet tällaiseen tilanteeseen?

Jerkkikalastus on mahtavaa eikä kalojen tulossa tai koossa ollut moitittavaa, mutta kuitenki joku siinä hommassa alkoi maistumaan puulta näin rumasti sanottuna. Se joku oli kalavehkeiden järeys ja samalla tunnokkuuden/fiiliksen osittainen puuttuminen. Tietysti markkinataloudella on myös omat sormensa pelissä hieman samalla tyylillä kuin aikoinaan Turkuspoon vaihtui Buster jerkkiin.

Perhomaailma oli meille hyvin pitkälti tuntematon eli opiskelua ja kyselyä netissä ja ihan oikeassakin elämässä tuli tehtyä aktiivisesti. Kiitos tietylle .com:lle ja .net:lle ja niiden käyttäjille perushommat selvisi hyvinkin äkkiä. Perhokamat hankittiin ja seuraavaksi oltiinkin jo harjoittelemassa heittoa koulun liikuntasalissa. Heitto alkoi sujua jokusen parin tunnin session jälkeen välttävästi ja poltteet vesille pääsystä oli melkoiset. Kellurenkaat hankittiin myös "alan miesten" ohjeiden mukaisesti kuten muutkin siihen liittyvät kamppeet.

Kalastusmessuilta (GoExpo) hankittiin vielä perhoja, sidontamatskua, vapaputkia, perukevärkkiä ja muita pientarvikkeita. Eli nyt oltiin tilanteessa "just add water" :)

,Tuke


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti